Komuniti Al-Insyirah

islamic finance, banking, career, peace.

Ruang Download Section dah dibuka, sila gunakan sebaiknya

You are not connected. Please login or register

Salam semua

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 4]

1 Salam semua on Fri Jan 25, 2008 9:22 pm

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
First topic message reminder :

Assalamualaikum..

saya datang kembali di ruang baru..
saya masih menggunakan nama lama tapi ada penambahan sedikit sbg kelainan..
saya susah betul la nak online wp di tempat keje ada internet...


anyway admin and the rest...
Gud Luck..majukan Insyirah utk semua..
saya tidak dpt lagi mperjuangkan Insyirah secara nyata dan aktif..
tp perjuangan tetap dan kekal dlm hati...


I love you


26 Re: Salam semua on Thu Feb 21, 2008 3:01 pm

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
klu kena dgn kaunselor hensem..blh cair kot...hahahha

i love counselling..tinggal 2 bln je lagi kt cni...

27 Re: Salam semua on Tue Feb 26, 2008 5:08 pm

Nell


Ahli Senior
Ahli Senior
salam avar.. lambat welcome hehe.. harap anda ingat lagi dekat saya walaupun x berapa aktif dekat forum dahulu..

hmm.. sibuk ya sekarang ni? xpa.. kalau ada masa luang˛kan lah masa anda bersama kami di sini.. Smile

http://rawcommunity.allgoo.net/

28 Re: Salam semua on Fri Mar 14, 2008 2:39 pm

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
sapa ya? Nell?
heheh...maaf..

29 Re: Salam semua on Fri Mar 14, 2008 3:38 pm

dheadz


Admin
Admin
Nell = Lie_lc = Lie_Kyrie = x3 = Apa lagi ye...

Banyak sungguh nick dia ni. Smile


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

30 Re: Salam semua on Thu Apr 03, 2008 9:24 am

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
salam...
sy baru je join karnival pendidikan MARA di Sarawak
mmm..saya rs ada jumpa seseorg dlm forum ni..
cikgu zaki..aka umarudin..
muka pun sama...nama business card yg diberikan pun sama...mmm
kebetulan ker...


cuba tanya cikgu yer...betul ke dok...

31 Re: Salam semua on Thu Apr 03, 2008 12:31 pm

dheadz


Admin
Admin
avar_counselor wrote:salam...
sy baru je join karnival pendidikan MARA di Sarawak
mmm..saya rs ada jumpa seseorg dlm forum ni..
cikgu zaki..aka umarudin..
muka pun sama...nama business card yg diberikan pun sama...mmm
kebetulan ker...


cuba tanya cikgu yer...betul ke dok...
Aik, cam tak pasti nampaknya avar ni. Kenapa? tak tanya masa jumpa tu ke?
Patut la umaruddin dah lama tak online, bz kat sana rupenye.


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

32 Re: Salam semua on Thu Apr 03, 2008 1:56 pm

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
dh ckp dh..mcm kenal..
n tny ada x msk forum ke ape..
die gelak jer,,,n ckp penah..segan tny lebh...
slh kang..

33 Re: Salam semua on Thu Apr 03, 2008 2:43 pm

dheadz


Admin
Admin
Kalau muka sama, nama dalam Business Card pun sama, mmg dia la tu.
Kalau avar tegur bebetul, kenalkan diri ke masa tu, mungkin dia terperanjat. Very Happy
Kecik dunia ni kan?

Avar jenguk2 lah topik lain, kalau ada masa. ;P


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

34 Re: Salam semua on Thu Apr 03, 2008 3:12 pm

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
hehehhe..ye la kot..
tgu cikgu dtg n ckp sndr la..
Insya-Allah sy akn lbhkan ms utk thread lain..

35 Re: Salam semua on Wed Apr 09, 2008 9:26 pm

umaruddin


Moderator
Moderator
Avar.. betul le.. saya le tu..
Nape x tanya je masa tu.. kan senang jadinye kerja saya masa tu..
X perasan sangat Avar masa tu.. u pun x kenalkan diri.. saya dah bagi kad nama pun masih x berani tegur... garang sangat ke muka saya ni Question
sampai avar affraid nak tegur saya... Very Happy

http://www.umaruddin.blogspot.com

36 Re: Salam semua on Thu Apr 10, 2008 11:02 am

dheadz


Admin
Admin
Avar malu kot Umaruddin. Tambah pulak, mungkin ramai orang masa tu, tak berkesempatan sangat. Tapi, mmg rugi rasanya, bukannya selalu Cikgu kite ni terbang ke Sarawak, dan jumpa member seforum kat situ. Very Happy


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

37 Re: Salam semua on Thu Apr 10, 2008 11:25 am

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
malu la pikor mane tau org xnk ngaku..ish...kt bwh meja la sy sorok muka..hehehe
tapi mmg rugi xdpt sembang lama2..bukan mudah dpt chance jumpa mcmni..
memperjuangkan institusi masing2 kan?
insya-Allah akan ada karnival mcmni lagi..

kalau cikgu xda peluang terbang ke sini lagi..biar saya terbang ke sana..
peluang MARA cerah kat sana... Very Happy

38 Re: Salam semua on Thu Apr 10, 2008 8:19 pm

umaruddin


Moderator
Moderator
La Avar.. seingat2 saya le.. saya belum pernah x mengaku kalau orang tu saya.. kalau buat silap .. salah pun kalau orang tanya.. kalau macam saya buat.. saya mengaku dulu..

Insya Allah.. hari tu bukan rezeki.. mungkin lain kali.. macam mana nak hubungi avar jika saya ke sana lagi?

http://www.umaruddin.blogspot.com

39 Re: Salam semua on Fri Apr 11, 2008 9:10 am

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
email me : vivianty_84@yahoo.com
YM : honey_ar1911@yahoo.com


insya-Allah...

40 Re: Salam semua on Fri Apr 25, 2008 5:17 pm

zero_lunamiko@yahoo.com


Ahli Baru
Ahli Baru
waah..dah lama x join forum..tau2 dah tkr baru V2.0 pun.
huhuu..
sedihnya x dapat banyak conrtibute kat forum ni...
kesibukkan bnyk menghalang untuk membuat aktiviti yang digemari...

insyaallah kalo ade peluang...

k.avar org sarawak?
kat mana?

41 Re: Salam semua on Sat May 03, 2008 4:00 am

dheadz


Admin
Admin
wah, zero ni macam dari Sarawak je nampaknya. ada geng la avar camni.

takpe zero, kalau ada masa tu, luaang-luangkan lah jika boleh di sini, boleh kita bertukar pandangan, pendapat. kan?


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

42 Re: Salam semua on Mon May 12, 2008 10:45 am

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
hai..terima kasih kerana sudi singgah..
saya orang Rajang...cari la dimana tempat tu.
saya bagi spesifik betol dah tu..

43 Re: Salam semua on Thu May 15, 2008 1:08 pm

ZielaJanjiRock


Ahli Baru
Ahli Baru
Salam..
Mana azizul?? pehabaq semua...

44 Re: Salam semua on Thu May 15, 2008 1:28 pm

dheadz


Admin
Admin
salam Ziela.

Dari mana nak ke mana ni? Very Happy Azizul ada. Kami semua ok. sihat jer ni. Alhamdulillah.

Nampaknya ini post pertama Ziela, jemput2 lah buka topik pengenalan diri. Boleh kita berkenalan lebih lanjut nanti. Terima kasih.


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

45 Re: Salam semua on Thu May 15, 2008 3:19 pm

ZielaJanjiRock


Ahli Baru
Ahli Baru
A'a..memang 1st time. Tetiba dpt email ckp porem ni dah berubah..trus masuk. Saya dah kenal Azizul lama2 dulu kat porem 3e..nak cari dia coz nak tgk dia still available for my adik tak. Hehehehe

46 Re: Salam semua on Fri May 16, 2008 10:11 am

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
adeh...lain mcm jer...
tu kawe xleh kechek leboih2 no...

47 Re: Salam semua on Tue May 20, 2008 10:37 am

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
sape2 yang dapat tahu kerja yang bersesuaian dengan kelulusan saya sebagai kaunselor.
sila hubungi saya or email ok. terima kasih

48 Re: Salam semua on Wed Aug 20, 2008 12:06 pm

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
Salam...Saya Avar..
sudah lama tidak berinteraksi dengan anda. harap anda semua sihat.
saya Alhamdulillah sihat walafiat dengan kehenakNya.
saya sibuk dengan kerja....YA...saya sdah dapat kerja sebagai Executive di sebuah syarikat swasta di Bintulu Sarawak. DOakan saya juga supaya lulus ujian Perkhidmatan Awam gred 41...Amin.

49 Re: Salam semua on Wed Sep 17, 2008 2:29 pm

umaruddin


Moderator
Moderator
avar_counselor wrote:Salam...Saya Avar..
sudah lama tidak berinteraksi dengan anda. harap anda semua sihat.
saya Alhamdulillah sihat walafiat dengan kehenakNya.
saya sibuk dengan kerja....YA...saya sdah dapat kerja sebagai Executive di sebuah syarikat swasta di Bintulu Sarawak. DOakan saya juga supaya lulus ujian Perkhidmatan Awam gred 41...Amin.
Waalaikumussalam..
Wah lama tul menghilang.. ingatkan dah merajuk..
Insya Allah saya doakan.. Rabbana attina fid duniya wa akhirah.. wa qina azza bannar..

http://www.umaruddin.blogspot.com

50 Re: Salam semua on Tue Nov 18, 2008 11:07 am

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
Salam..
huhuhu..saya gagal dalam exam tu!
nanti usaha lagi..sekarang lebih selesa dengan keja lama..
interview sebagai HR saya kena tolak sbb alasan yang tertentu...
susah jugak carik keje kan? heheheh

51 Re: Salam semua Today at 8:06 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 4]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum