Komuniti Al-Insyirah

islamic finance, banking, career, peace.

Ruang Download Section dah dibuka, sila gunakan sebaiknya

You are not connected. Please login or register

Salam kenal-kenalan..

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Salam kenal-kenalan.. on Tue Feb 19, 2008 12:51 pm

yanna_syaddiqin


Ahli Junior
Ahli Junior
Salam'alaik..eheh..
ana xperasan ana yg post first
utk topic ni..uhuk..halalkan eh.. Cool

segala puji bg Allah..
yg mengizinkan ana hadir
dlm kalangan sahabat2 semua..
salam kasih dn sayang pd sahabat ana..
insyirah yg cute miut tuh..hihi
ukhti insyirah ler yg kenalkan ana pd forum
al-insyirah ni..sayang kamu..! I love you

dan..salam ukhwah dan ta'aruf utk
kalian yang akan ana kenali..
syukranjazilan..
salam ukhwatufillah.. Smile

http://www.friendster.com/muslimat

2 Re: Salam kenal-kenalan.. on Tue Feb 19, 2008 1:06 pm

yanna_syaddiqin


Ahli Junior
Ahli Junior
Salam'alaik.. Very Happy
syiraa..syukran atas jasa2mu..eheh..
ana hnye seorang dr khalifah Allah
yg sering meminta2..pdhal sering pula
melakukan dosa..ya Allah..
berikan diri ini lindungan kasih sayangMU..AMEEN..

salam ukhwah buat semua ahli2 forum al-insyirah.. Smile
serba sedikit mengenai ana.. :

nama : Liyana Afiqah Bt. Abu Bakar..

umor : alamak..belum smpi 18 lar..sempat ke x yer..huhu

status : errkk..single but not available..
jauhkan diri ana dr fitnah2 dunia..huhu

occupation : syiraa..kite same laa..eheh..
'baby' ana bru jer 4bulan..tp mcm setahun dah..hehe
moga kite menjadi ibu
mithali yg berkualiti..ameen..
Razz

http://www.friendster.com/muslimat

3 Re: Salam kenal-kenalan.. on Tue Feb 19, 2008 2:50 pm

dheadz


Admin
Admin
Yanna, selamat datang ke forum Al-Insyirah ni.

Semoga dengan ini akan memeriahkan lagi suasana forum.
boleh kita bertukar-tukar pandangan, cadangan, atau apa sahaja.
Silalah ketengahkan jika ada apa2 ilmu, atau apa saja dirasakan perlu.

Selamat berforum. Wink

Note:
Yanna, saya dah pindahkan, satukan 2 post pertama topik ni, jadikan satu thread. Di sini rasanya lebih sesuai.

4 Re: Salam kenal-kenalan.. on Wed Feb 20, 2008 8:49 am

yanna_syaddiqin


Ahli Junior
Ahli Junior
Subhanallah..akhi dheadz..
syukran yer..ms ana post tu bru
perasan lain topic..huhu..
asifi..
insyaAllah..
moga kite dpt berforum dlm redhaNYA..
tegur2 ana andai ade salah dn silap yer.. Cool

http://www.friendster.com/muslimat

5 Re: Salam kenal-kenalan.. on Wed Feb 20, 2008 9:30 am

dheadz


Admin
Admin
Betul tu, saya pun begitu juga, tegur-tegurlah saya jika ada apa2 yang patut.
Saya pun masih belajar jugak dalam selok belok perforuman ni.

Saya dapat rasakan suasana forum akan berubah, akan seperti zaman kegemilangannya suatu masa dahulu. Wink - macam bertahun je bunyi ayat ni, sebenarnya tahun lepas je tu. Smile

Selamat berforum untuk semua.


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

6 Re: Salam kenal-kenalan.. on Wed Feb 20, 2008 2:24 pm

insyirah


Moderator
Moderator
Ahlan wasahlan yanna my beloved friend...
Hihihi.. Razz rasanya macam happy laks jumpe yanna kat sini Smile
Bertambah la kawan kat sini, alhamdulillah Smile


_________________


"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

7 Re: Salam kenal-kenalan.. on Tue Feb 26, 2008 4:29 pm

yanna_syaddiqin


Ahli Junior
Ahli Junior
Salam'alaik..
syiraa..Allahuakbar..
bru la dpt ana jenguk forum kegemaran ni.. Smile
moga ukhwah kite berpanjangan yerk..
sayangggg syira.. Razz
kaifa haluka akhi dheadz?
moga sehat2 selalu.. Smile

http://www.friendster.com/muslimat

8 Re: Salam kenal-kenalan.. on Tue Feb 26, 2008 5:13 pm

Nell


Ahli Senior
Ahli Senior
Salam yanna.. selamat datang ke forum Al-Insyirah.. luangkan lah masa anda di sini sambil˛ tu jika ada info˛ menarik anda boleh post di sini.. untuk panduan/kebaikan bersama.. Wink

http://rawcommunity.allgoo.net/

9 Re: Salam kenal-kenalan.. on Tue Feb 26, 2008 10:39 pm

yanna_syaddiqin


Ahli Junior
Ahli Junior
Salam'alaiki akh nell..
insyaAllah..akan ana usahakan.. Smile
mudah2an dpt rahmat bersama sahabat2..
Cool

http://www.friendster.com/muslimat

10 Re: Salam kenal-kenalan.. on Wed Feb 27, 2008 2:11 pm

syafinur


Ahli Aktif
Ahli Aktif
salam.....selamat datang ke forum ini kak yanna

11 Re: Salam kenal-kenalan.. on Thu Feb 28, 2008 9:23 am

yanna_syaddiqin


Ahli Junior
Ahli Junior
salam syafinur.. Smile
syukran jazilan ukhti..
moga ukhwah yg terjalin berkekalan dlm redhaNYA..insyaAllah..
Allah yubarik fik ukhti... flower

http://www.friendster.com/muslimat

12 Re: Salam kenal-kenalan.. on Fri Apr 25, 2008 5:28 pm

zero_lunamiko@yahoo.com


Ahli Baru
Ahli Baru
assaamualaikum...

salam kenal wat yanna...
saya pun ahli baru..
smoga kita sama2 dapat memajukan forum ini..

13 Re: Salam kenal-kenalan.. Today at 8:06 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum