Komuniti Al-Insyirah

islamic finance, banking, career, peace.

Ruang Download Section dah dibuka, sila gunakan sebaiknya

You are not connected. Please login or register

Assalamualaikum...Salam Ukhwah...

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Mon Dec 31, 2007 11:37 am

islamicboy


Ahli Senior
Ahli Senior
Smile Smile

Selamat Datang Semua Ke Rumah Baru...

http://azizul.proboards91.com/

2 salam.....0 on Thu Jan 03, 2008 2:48 pm

syafinur


Ahli Aktif
Ahli Aktif
ok gak forum br nie...... cantik

3 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Thu Jan 03, 2008 7:20 pm

umaruddin


Moderator
Moderator
Assalamualaikum...
Tuan Founder... Tahniah.. Outlook yg menarik...

http://www.umaruddin.blogspot.com

4 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Thu Jan 03, 2008 9:00 pm

aysarahanan


Moderator
Moderator
comel2...
moga forum ni bertambah maju... Very Happy
insyaAllah

5 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Thu Jan 03, 2008 11:58 pm

azizul


Admin
Admin
harap masing2 letak avatar(azizul pun tak sempat..bz)
sorry sebab tak dapat sediakan dalam bahasa melayu... pure indonesian je bahasa yg sama2 dengan bahasa melayu.. Very Happy

http://al-insyirah.forummotion.com

6 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Fri Jan 04, 2008 4:58 pm

dheadz


Admin
Admin
Salam semua... baru join forum baru ni hari ni. Rolling Eyes

semoga semuanya selamat bahagia sentiasa.

7 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Wed Jan 09, 2008 8:24 pm

Nell


Ahli Senior
Ahli Senior
forum baru ni kaler purple.. my favourite color.. XD

kepada user baru harap anda terus aktif untuk memantapkan forum ini.. Cool

http://rawcommunity.allgoo.net/

8 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Sat Jan 12, 2008 7:17 am

indah


Ahli Aktif
Ahli Aktif
salam ukhuwah kembali....

menarik gak forum ni... nampak tersusun je sume...

sy pun lame x masuk forum.. sibuk....

Semua2 oke ke? sehat ke?


Very Happy

http://www.shindah.blogspot.com

9 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Sat Jan 12, 2008 1:46 pm

fazley


Ahli Junior
Ahli Junior
wassalam...ai....alhmdulilah semuenye chat2 belake...hehehe

10 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Sat Jan 12, 2008 2:33 pm

Nell


Ahli Senior
Ahli Senior
nak tanya.. adakah indah ni ialah wafty?

http://rawcommunity.allgoo.net/

11 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Sat Jan 12, 2008 5:38 pm

indah


Ahli Aktif
Ahli Aktif
bukan.. sayan bukan wafty .....

http://www.shindah.blogspot.com

12 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Sun Jan 13, 2008 7:01 am

islamicboy


Ahli Senior
Ahli Senior
Assalamualaikum...saya pon lama tak masuk forum..rindunya kat forum ni...

arap2 selepas ini forum baru dengan wajah baru akan berkembang dengan lebih majuk lg insyallah....

saya pon pasni jarang skit online kerana terpaksa sibuk dalam urusan...

diharap sahabat2 yang lain dapat memeriahkannya...

http://azizul.proboards91.com/

13 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Mon Jan 14, 2008 8:24 am

dheadz


Admin
Admin
Insyaallah, sama2 lah kita sama2 mengambil bahagian, tak kira dalam bentuk apa pun.
Supaya forum ini dapat kembali meriah, ceria dan segalanya...


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

14 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Tue Jan 15, 2008 10:31 am

afiqa humaira


Ahli Baru
Ahli Baru
salam...

ana baru kat sni...

salam ukhwah dr humaira...

15 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Tue Jan 15, 2008 1:06 pm

dheadz


Admin
Admin
Selamat datang ke forum Al-Insyirah afiqa humaira.
Semoga forum ini akan lebih meriah dengan kedatangan anda.

Harap dapat perkenalkan diri dalam Ruang Newbie.
tq.


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

16 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Tue Jan 15, 2008 2:59 pm

insyirah


Moderator
Moderator
Assalamualaikum
Maaf yerk sume baru berkesempatan menjenguk forum baru ni... Alhamdulillah lebih mantap dari yang lama. Insyaallah, sama-sama menjadikan ia wadah inspirasi sebagai muslim yang berwawasan Wink


_________________


"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

17 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Tue Jan 15, 2008 4:44 pm

dheadz


Admin
Admin
Selamat bersua kembali Insyirah. Mari kita 'hangatkan' forum. Jomm...


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

18 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Wed Jan 16, 2008 9:11 am

insyirah


Moderator
Moderator
INsyaAllah... ana sedang meneliti beberapa perkara nak dikongsikan bersama. Hehehe, tuan empunya forum mana ni? Lama x menjenguk forum. So, forum lama tu akan di delete ker? Banyak posting bagus-bagus kat sana Smile


_________________


"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

19 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Wed Jan 16, 2008 11:56 am

dheadz


Admin
Admin
Rasanya forum lama tu akan dibiarkan sebegitu. Boleh dibaca topik2 yang ada, tapi tidak lagi boleh buat topik baru lagi kat sana.

Tuan Founder kita sekarang ni sibuk nampaknya. Smile


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

20 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Wed Jan 16, 2008 12:21 pm

insyirah


Moderator
Moderator
Owh, dibiarkan jer yer... Tp apa-apa pun masuk sini jer kan. Ada lagi ker yang masuk sana?? rasanya kalau dorang buka e-mail, dah dapat maklumat...


_________________


"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

21 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Sat Jan 19, 2008 9:10 pm

Nell


Ahli Senior
Ahli Senior
kita kekurangan member skrg ni.. ke manakah mereka m'hilang?

hmm.. mgkin sibuk dgn tugas harian..

http://rawcommunity.allgoo.net/

22 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Mon Jan 21, 2008 12:00 pm

dheadz


Admin
Admin
Ada jugak sesekali saya ke sana (forum lama), menjenguk kalau ada apa2 yg berlaku. Email dah dihantar ke semua forummer dalam Al-Insyirah versi lama, beritahu mereka yang kita dah berpindah halaman. Mungkin belum ramai lagi yang terbuka, tergerak hati nak join versi baru ni.

Harap-harapnya, semakin ramai yang join dan semakin meriah forum ni macam dulu2... Insyaallah.


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

23 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Wed Jan 30, 2008 12:46 pm

traxx_racer


Ahli Senior
Ahli Senior
its time to ROCK baby..
oh yeah!!! hye lie... napa tukar nama ek?

24 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Wed Jan 30, 2008 1:02 pm

dheadz


Admin
Admin
Salam traxx, selamat kembali...

nampaknya otai2 forum lama dah kembali, apa lagi...


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

25 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Wed Jan 30, 2008 1:51 pm

syafinur


Ahli Aktif
Ahli Aktif
salam....kita hangatkan lagi forum ini dgn ilmu pengetahuan

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum