Komuniti Al-Insyirah

islamic finance, banking, career, peace.

Ruang Download Section dah dibuka, sila gunakan sebaiknya

You are not connected. Please login or register

Komen Tentang Forum

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Komen Tentang Forum Empty Komen Tentang Forum on Thu Dec 10, 2009 9:10 am

insyirah

insyirah
Moderator
Moderator
Salam kasih sayang buat warga Al-Insyirah.

Apa pendapat kalian mengenai header Al-Insyirah Versi 4.1?

Bagi ana, mabruk 'alaik Azizul. Sentiasa ada kata-kata untuk muhasabah setiap kali masuk. Warnanya juga agak cool. Bagi ana, cantik Smile

p.s: Sebarang komen atau cadangan mengenai layout/header dialu-alukan Very Happy


_________________
Komen Tentang Forum 903934uxmeclqa9d

"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

2Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Thu Dec 10, 2009 5:06 pm

azizul

azizul
Admin
Admin
Assalamualaikum? mcm mana dengan header baru ? setuju kalau bertukar?


_________________
Komen Tentang Forum 2lv1e08
http://al-insyirah.forummotion.com

3Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Sat Dec 12, 2009 5:42 pm

aysarahanan

aysarahanan
Moderator
Moderator
bagi aysa ok je kalo bertukar pon...ada suasana baru..
warna2 lembut,dan tak berat mata memandang... Smile


_________________
"Jika dunia ini persinggahan, mengapa tidak kita banyakkan bekalan untuk meneruskan perjalanan? Kerana kita cuma ada satu persinggahan."

4Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Sat Dec 19, 2009 10:54 pm

umaruddin

umaruddin
Moderator
Moderator
Assalamualaikum.. tampak ok.. InsyaAllah boleh diketengahkan..


_________________
Komen Tentang Forum Signum10
http://www.umaruddin.blogspot.com

5Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Mon Dec 21, 2009 5:39 pm

dheadz

dheadz
Admin
Admin
Pada saya, macam ada kekurangan, kekosongan. Mungkin boleh dibaiki lagi. Banner sebelum ni cantik, mantap.


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

6Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Mon Dec 21, 2009 7:46 pm

azizul

azizul
Admin
Admin
Assalamualaikum semua, Syukran atas pendapat dan pandangan kalian Very Happy


_________________
Komen Tentang Forum 2lv1e08
http://al-insyirah.forummotion.com

7Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Thu Dec 24, 2009 8:50 am

insyirah

insyirah
Moderator
Moderator
Azizul,
Warna forum "warna-warni"
Apa kata kalau seragamkan, kalau tema hijau... semuanya hijau.
Kalau temanya kuning, semuanya kuning (background, layout dan header) Very Happy
Kalau banyak warna, mata pun berpinar. Hehehe!

Tak pernah tgk forum warna kuning, apa kata try tengok sekali. Wink
Ceria gituuuu...!


_________________
Komen Tentang Forum 903934uxmeclqa9d

"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

8Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Thu Dec 24, 2009 11:55 am

azizul

azizul
Admin
Admin
hehehehe.. Sorry...

azizul just nak tunjuk header je... yg lain under prosess.. heheh.. baru siap wat weblog utk company optomerist ; www.infomata.co.nr
tu yg bz , sorry eh...

jap g siapla
Very Happy


_________________
Komen Tentang Forum 2lv1e08
http://al-insyirah.forummotion.com

9Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Thu Dec 31, 2009 1:15 pm

munira alhashimi


Ahli Aktif
Ahli Aktif
AssalammualaikumWarahmatullah....kepada semua Warga Al-Insyirah.
Apa khabar semua...?
Ibu pun sangat suka dengan wajah baru 'forum'Al-Insyirah.

Selamat Menyambut Tahun Baru Masehi 2010 kepada semua...

10Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Tue Jan 19, 2010 12:36 am

muzafar

muzafar
Ahli Aktif
Ahli Aktif
masa sy msk semula forum setelah lama nyepi...
terpegun juga dgn wajah baru ni...
bila tgk yg baru ni...wajah lama plak dah x ingat camner...
tongue tongue

11Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Tue Jan 19, 2010 9:55 am

insyirah

insyirah
Moderator
Moderator
Hehe,kejamnya statement ayahanda Razz


_________________
Komen Tentang Forum 903934uxmeclqa9d

"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

12Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Wed Jan 27, 2010 7:45 am

indah

indah
Ahli Aktif
Ahli Aktif
Salam...

Hmm... nampak kosong sedikit... dan warna nya agak suram... tapi memang agak terkejut jugak bila masuk2... banyak yang dah berubah.. Smile but all the changes is ok with me...

http://www.shindah.blogspot.com

13Komen Tentang Forum Empty Re: Komen Tentang Forum on Thu Feb 18, 2010 9:19 am

avar_counselor

avar_counselor
Ahli Senior
Ahli Senior
Assalamualaikum..cantik betol forum yang baru ni...

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum