Komuniti Al-Insyirah

islamic finance, banking, career, peace.

Ruang Download Section dah dibuka, sila gunakan sebaiknya

You are not connected. Please login or register

Komen Tentang Forum

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Komen Tentang Forum on Thu Dec 10, 2009 9:10 am

insyirah


Moderator
Moderator
Salam kasih sayang buat warga Al-Insyirah.

Apa pendapat kalian mengenai header Al-Insyirah Versi 4.1?

Bagi ana, mabruk 'alaik Azizul. Sentiasa ada kata-kata untuk muhasabah setiap kali masuk. Warnanya juga agak cool. Bagi ana, cantik Smile

p.s: Sebarang komen atau cadangan mengenai layout/header dialu-alukan Very Happy


_________________


"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

2 Re: Komen Tentang Forum on Thu Dec 10, 2009 5:06 pm

azizul


Admin
Admin
Assalamualaikum? mcm mana dengan header baru ? setuju kalau bertukar?


_________________
http://al-insyirah.forummotion.com

3 Re: Komen Tentang Forum on Sat Dec 12, 2009 5:42 pm

aysarahanan


Moderator
Moderator
bagi aysa ok je kalo bertukar pon...ada suasana baru..
warna2 lembut,dan tak berat mata memandang... Smile


_________________
"Jika dunia ini persinggahan, mengapa tidak kita banyakkan bekalan untuk meneruskan perjalanan? Kerana kita cuma ada satu persinggahan."

4 Re: Komen Tentang Forum on Sat Dec 19, 2009 10:54 pm

umaruddin


Moderator
Moderator
Assalamualaikum.. tampak ok.. InsyaAllah boleh diketengahkan..


_________________
http://www.umaruddin.blogspot.com

5 Re: Komen Tentang Forum on Mon Dec 21, 2009 5:39 pm

dheadz


Admin
Admin
Pada saya, macam ada kekurangan, kekosongan. Mungkin boleh dibaiki lagi. Banner sebelum ni cantik, mantap.


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

6 Re: Komen Tentang Forum on Mon Dec 21, 2009 7:46 pm

azizul


Admin
Admin
Assalamualaikum semua, Syukran atas pendapat dan pandangan kalian Very Happy


_________________
http://al-insyirah.forummotion.com

7 Re: Komen Tentang Forum on Thu Dec 24, 2009 8:50 am

insyirah


Moderator
Moderator
Azizul,
Warna forum "warna-warni"
Apa kata kalau seragamkan, kalau tema hijau... semuanya hijau.
Kalau temanya kuning, semuanya kuning (background, layout dan header) Very Happy
Kalau banyak warna, mata pun berpinar. Hehehe!

Tak pernah tgk forum warna kuning, apa kata try tengok sekali. Wink
Ceria gituuuu...!


_________________


"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

8 Re: Komen Tentang Forum on Thu Dec 24, 2009 11:55 am

azizul


Admin
Admin
hehehehe.. Sorry...

azizul just nak tunjuk header je... yg lain under prosess.. heheh.. baru siap wat weblog utk company optomerist ; www.infomata.co.nr
tu yg bz , sorry eh...

jap g siapla
Very Happy


_________________
http://al-insyirah.forummotion.com

9 Re: Komen Tentang Forum on Thu Dec 31, 2009 1:15 pm

munira alhashimi


Ahli Aktif
Ahli Aktif
AssalammualaikumWarahmatullah....kepada semua Warga Al-Insyirah.
Apa khabar semua...?
Ibu pun sangat suka dengan wajah baru 'forum'Al-Insyirah.

Selamat Menyambut Tahun Baru Masehi 2010 kepada semua...

10 Re: Komen Tentang Forum on Tue Jan 19, 2010 12:36 am

muzafar


Ahli Aktif
Ahli Aktif
masa sy msk semula forum setelah lama nyepi...
terpegun juga dgn wajah baru ni...
bila tgk yg baru ni...wajah lama plak dah x ingat camner...
tongue tongue

11 Re: Komen Tentang Forum on Tue Jan 19, 2010 9:55 am

insyirah


Moderator
Moderator
Hehe,kejamnya statement ayahanda Razz


_________________


"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

12 Re: Komen Tentang Forum on Wed Jan 27, 2010 7:45 am

indah


Ahli Aktif
Ahli Aktif
Salam...

Hmm... nampak kosong sedikit... dan warna nya agak suram... tapi memang agak terkejut jugak bila masuk2... banyak yang dah berubah.. Smile but all the changes is ok with me...

http://www.shindah.blogspot.com

13 Re: Komen Tentang Forum on Thu Feb 18, 2010 9:19 am

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
Assalamualaikum..cantik betol forum yang baru ni...

14 Re: Komen Tentang Forum Today at 1:26 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum