Komuniti Al-Insyirah

islamic finance, banking, career, peace.

Ruang Download Section dah dibuka, sila gunakan sebaiknya

You are not connected. Please login or register

Al-Insyirah V2.0

Macam mana dengan Insyirah baru

17% 17% [ 1 ]
50% 50% [ 3 ]
33% 33% [ 2 ]
0% 0% [ 0 ]
Total Votes : 6

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Al-Insyirah V2.0 on Wed Jan 02, 2008 4:28 pm

azizul


Admin
Admin
ha... ada komen tak? apa nak tambah?
Azizul dah tambah Gallery, jadi sesiapa pun boleh gunakannya sebagai galleri, ada gallery personal (hanya anda dan yg dibenarkan sahaja boleh masuk) dan public, meh kita sama2 up kan semula forum insyirah

http://al-insyirah.forummotion.com

2 Re: Al-Insyirah V2.0 on Thu Jan 03, 2008 7:22 pm

umaruddin


Moderator
Moderator
Assalamualaikum.. Cukup menarik..
Maaf hari tu x sempat nak hantar article.. terlampau sibuk.. cuti2 pun kena bawa kerja balik.. ke on call..
Insya Allah.. Ada kelapangan bulan ni.. boleh tolong contribute.. apa yg nak di postkan bulan lepas.

http://www.umaruddin.blogspot.com

3 Re: Al-Insyirah V2.0 on Mon Jan 07, 2008 11:41 am

dheadz


Admin
Admin
Alhamdulillah, forum baru ni nampaknya lebih tersusun, kemas dan lebih selesa untuk berforum. Apa lagi... marilah kita hangatkan suasana. Wink Tambahkan lagi topik2 baru yang menarik, seronok untuk dibincangkan bersama.

Harapan: Semoga dengan ini akan lebih ramai user baru akan turut serta berforum di samping user lama yang aktif, semakin aktif. Semoga semuanya akan berjalan dengan baik, lancar.

4 Re: Al-Insyirah V2.0 on Wed Jan 09, 2008 8:10 pm

Nell


Ahli Senior
Ahli Senior
Salam..

board baru ni memang best berbanding board lama..

lebih terurus dan menarik dan macam yang dheadz cakapkan lebih ramai user lebih meriah board ini.. cheers

lagi satu di ruangan Navigation tolong ubah perkataan Index di muka hadapan Portal kepada Forum kerana ia lebih mudah di fahami.. Basketball

itu sahaja pendapat saya dan jika ada lainē komen saya akan updatekan nanti..

http://rawcommunity.allgoo.net/

5 Re: Al-Insyirah V2.0 on Sat Jan 12, 2008 7:08 am

indah


Ahli Aktif
Ahli Aktif
wahhh.. laman baru ni... oke sket...

http://www.shindah.blogspot.com

6 Re: Al-Insyirah V2.0 on Sat Jan 12, 2008 11:16 am

azizul


Admin
Admin
Nell wrote:Salam..


lagi satu di ruangan Navigation tolong ubah perkataan Index di muka hadapan Portal kepada Forum kerana ia lebih mudah di fahami.. Basketball

itu sahaja pendapat saya dan jika ada lainē komen saya akan updatekan nanti..
thanks lie, done.

http://al-insyirah.forummotion.com

7 Re: Al-Insyirah V2.0 on Sat Jan 12, 2008 12:36 pm

azizul


Admin
Admin
archade sudah boleh digunakan,
sila ke ruang navigasi--> portal.

di sana(arcade) ada banyak kemudahan mcm high score table etc, but.. so sorry, tak sempat nak tambah game....



Last edited by on Sun Jan 13, 2008 4:03 pm; edited 1 time in total

http://al-insyirah.forummotion.com

8 Re: Al-Insyirah V2.0 on Sun Jan 13, 2008 9:07 am

islamicboy


Ahli Senior
Ahli Senior
sangat menarik dengan rupa dan wajah baru...

http://azizul.proboards91.com/

9 Re: Al-Insyirah V2.0 Today at 8:07 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum