Komuniti Al-Insyirah

islamic finance, banking, career, peace.

Ruang Download Section dah dibuka, sila gunakan sebaiknya

You are not connected. Please login or register

Assalamualaikum...Salam Ukhwah...

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

1 Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Mon Dec 31, 2007 11:37 am

islamicboy


Ahli Senior
Ahli Senior
First topic message reminder :

Smile Smile

Selamat Datang Semua Ke Rumah Baru...

http://azizul.proboards91.com/

26 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Wed Jan 30, 2008 3:39 pm

insyirah


Moderator
Moderator
Ihihi.. InsyaAllah..

Kak Aysa kan.. dia masih dlam musafir, jadik dia x leh nak masuk sini.. Wallahua'lam Very Happy


_________________


"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

27 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Wed Jan 30, 2008 4:38 pm

traxx_racer


Ahli Senior
Ahli Senior
ya.. betul2.. hhe.. truskn usaha anda.. =0

28 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Thu Jan 31, 2008 8:40 am

insyirah


Moderator
Moderator
Traxx..
Pa kata kita teruskan usaha bersama takkan "anda" je kene teruskan usaha, abistu macammana ngan usaha "saya". Lalalala.. Nak menyebarkan ilmu kene sama-sama my pren..Kan..kan.. kan.. Ilmu awak tu pun banyak. Kalau awak x share, rugi lee.. Smile Kami nak tau gak ilmu awak Smile


_________________


"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

29 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Thu Jan 31, 2008 11:07 am

dheadz


Admin
Admin
Hurm... betul gak apa yg Insyirah katakan tu, kita kongsi la sama2 ilmu apa yang ada, lagi best, lagi meriah dan segalanya nanti. Kalau ada apa2, buka saja topik baru, jangan lah segan silu. Kalau ada apa2 yg tak kena dengan topik tu, tak menepati apa yang sepatutnya, itu boleh diselesaikan kemudian. Yang penting kita sudi berkongsi info, ilmu atau apa2 aje bersama.

Tak syok la kalau asyik baca jer apa yg orang lain post. Aktifkan dirimu.


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

30 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Thu Jan 31, 2008 11:45 am

insyirah


Moderator
Moderator
hurm..
Ginilah remaja melayu cakap gini sbb x kene batang idung sendiri, ana bukan 100% melayu Very Happy tak proaktif... Sume nak disuap jer, macammana nak menjana minda. Nak perjuangkan hidup... eh eh... perjuangan? apa ana merepek ni... huhukkk...

maafkan ana... kalini ana tukar style. Dah tak ayu-ayuan dah. Mcm brutel je.. Maafkan andai banyak mengguris perasaan sahabat-sahabat... Ku ingin kalian bersama dalam perjuangan ini. Bukan mudah memberi kesedaran pada orang, cuma.. ku ingin kita sama2 sedar... ISLAM ditindas dan ku mahu menjadi pendorong wasilah perjuangan ini.. Izinkan daku di angin lalu.. kita hidup kejappp je...izinkan daku... izinkan daku...



_________________


"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

31 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Thu Jan 31, 2008 3:00 pm

traxx_racer


Ahli Senior
Ahli Senior
ya aku faham.. usaha kita mmg sama2.. setiap kejayaan xkn hidup jika kita hnya berseorangan.. =)

32 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Tue Feb 26, 2008 4:09 pm

Nell


Ahli Senior
Ahli Senior
Salam rakan˛.. lama saya x singgah sini.. connection teruk skrg ni.. X0

http://rawcommunity.allgoo.net/

33 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Thu Feb 28, 2008 11:53 am

dheadz


Admin
Admin
OIC, patut la tak nampak ko Nell. Ingatkan dah bercuti. Takpun tengah berkempen ke... Very Happy
Selamat berforum..


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

34 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Thu Mar 06, 2008 3:17 pm

islamicboy


Ahli Senior
Ahli Senior
Assalamualaikum wbt...

lamanya saya tak berforum.....

sekarang terpaksa bz dengan pengajajian semula...

insyallah kalo ada peluang saya akan aktif bali...

Smile Smile

wassalam..

http://azizul.proboards91.com/

35 Re: Assalamualaikum...Salam Ukhwah... on Thu Mar 06, 2008 6:11 pm

dheadz


Admin
Admin
Salam...

Tidak mengapalah IB, kalau ada kelapangan tu, online lah di sini. Boleh kita panjang panjangkan, tambah ilmu di dada.


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum