Komuniti Al-Insyirah

islamic finance, banking, career, peace.

Ruang Download Section dah dibuka, sila gunakan sebaiknya

You are not connected. Please login or register

Apakah internet browser yang anda gunakan?

Apakah internet browser yang anda gunakan?

33% 33% [ 1 ]
33% 33% [ 1 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
33% 33% [ 1 ]
Total Votes : 3

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Apakah internet browser yang anda gunakan? on Fri Nov 14, 2008 4:23 pm

dheadz


Admin
Admin
Haa... ada bermacam internet browser yang ada sekarang.
Apa yang anda gunakan? Laju ker surfing? Apa yang best?

Saya gunakan SeaMonkey 1.1, sebab ia laju, donlot rate tinggi,
kalah IE dan FF tanpa apa2 download manager... Very Happy


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

indah


Ahli Aktif
Ahli Aktif
Waaaahhhh... baru tau ade web browser tuh... sy pakai FireFox je.. suke gune fireFox sbb ade plug in firebug.. senang nak buat keje2 editing web.... byk gune utk tujuan coding.. Isk...

http://www.shindah.blogspot.com

3 Re: Apakah internet browser yang anda gunakan? on Thu Nov 20, 2008 11:23 am

dheadz


Admin
Admin
Firefox mmg best, tambah lagi banyak add-ons yg available kat internet, tambah jer mana yg berkenan. Satu jer yg tak berkenan ngan browser ni, agak lambat... Sad


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum