Komuniti Al-Insyirah

islamic finance, banking, career, peace.

Ruang Download Section dah dibuka, sila gunakan sebaiknya

You are not connected. Please login or register

Galeri gambar.

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Galeri gambar. on Thu Apr 10, 2008 3:21 pm

dheadz


Admin
Admin
Sekarang ada 2 kategori di dalam galleri. Pertama ialah umum, dan yang kedua ialah 'member's gallery'.

Kategori:
1. Umum - untuk semua jenis gambar, kecuali gambar2 ahli forum Al-Insyirah.
2. Member's Gallery - untuk gambar ahli forum Al-Insyirah.

Semua ahli berdaftar boleh melihat, tambah gambar, beri komen, beri rating di dalam galeri ini. Juga ada url address bagi setiap gambar, disediakan untuk mereka yang ingin letakkan gambar2 ini di forum. Gunakanlah sebaiknya.

Jom tambah gambar lagi !!


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

2 Re: Galeri gambar. on Thu Apr 10, 2008 8:22 pm

umaruddin


Moderator
Moderator
Dheadz.. digital kamera belum ada.. payah sikit le..
HP yg leh tangkap gambo pun x de.. lagi payah.. habis macam mana? kalau ada pun download gambo2 kawan2 tangkap..

http://www.umaruddin.blogspot.com

3 Re: Galeri gambar. on Fri Apr 11, 2008 5:41 pm

dheadz


Admin
Admin
Takpe, sesaper yg ada gambar tu, kalau ingin berkongsi di frum ni, silalah.


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

4 Re: Galeri gambar. on Tue Apr 22, 2008 3:42 pm

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
ok..yang saya ter'upload dlm umu tu..
pindah la kt gallery sya la yer...
tq

5 Re: Galeri gambar. on Wed Apr 23, 2008 12:52 pm

dheadz


Admin
Admin
avar_counselor wrote:ok..yang saya ter'upload dlm umu tu..
pindah la kt gallery sya la yer...
tq
Err... Avar, mintak spesifik sikit. Nak pindahkan semuanya ke?
Hmm... Rolling Eyes


_________________
Manusia selalu heboh mencari sesuatu yg bakal ditinggalkan, tapi tak heboh utk menyiapkan sesuatu yg bakal dibawa… Mari kita persiapkan diri dengan bekalan yang sepatutnya dibawa ke alam sana nanti. Wink

6 Re: Galeri gambar. on Wed Apr 23, 2008 4:13 pm

avar_counselor


Ahli Senior
Ahli Senior
kan ada dua gambar dalam bahagian umum...
masuk dalm galeri personal saya la..
gambar encik zaki dan saya sendiri tu..

7 Re: Galeri gambar. Today at 5:56 pm

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum