Komuniti Al-Insyirah

islamic finance, banking, career, peace.

Ruang Download Section dah dibuka, sila gunakan sebaiknya

You are not connected. Please login or register

Promote product Islam!

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Promote product Islam! on Mon Mar 31, 2008 9:08 am

insyirah


Moderator
Moderator
Salam'alaik...

Fwd YM

Saya hanya nak cadangkan n galakkan kawan2 sume guna satu lagi produk Islam. Satu lagi search engine yg dipanggil al-wahy... function dia lbh kurang cam google, yahoo, msn.. web ni bukan saje boleh email, messenger, you tube, upload video sume.. tapi yg bestnye sume berkaitan Islam.. xde lagi advertisement2 yg tak2 elok.. kita bole dengar byk talk islami.. n lepas ni kita xyah la guna lagi ym.. guna messenger al-wahy plak.. pelan2 la.. mula2 mmg xramai.. sebab web ni pun bru lahir.. tapi ingat ni la antara usaha kita nak martabatkan Islam.. sokong.. klau kita sbg umat Islam ni x sokong.. sape lagi nak sokong.. jom kita mulakan pelan2.. mulakan dgn buka akaun n promote pada kawan2 yg lain...ni link dia..

http://alwahy.com/


_________________


"Kalau kita sayangkan kekasih kita, pastikan kita dapat selamatkan kekasih kita itu dari azab api neraka"

.:: HaRuMaN MaWaR ::.

2 Re: Promote product Islam! on Thu May 08, 2008 12:11 am

aysarahanan


Moderator
Moderator
betul tu syirah....
alwayh masih baru lagi...salah satu antara product org islam..
org malaysia antara pengguna terawal alwahy..
apa kata kite teruskan kasi sokongan pada www.alwahy.com
moga web ni bertambah maju..insyaAllah

3 Re: Promote product Islam! on Thu May 08, 2008 3:38 pm

haziman


Ahli Senior
Ahli Senior
tapi ada masalah sikit..aku nak letak kat "getting started" tak dapatlah..
mungkin baru lagi ko..kita tunggu jer sebulan dua lagi..hehehe pirat

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum